Zimbran hakutoiminnallisuus – osa 1: avainsanat
8.1.2016
Salasanan vaihtaminen Zimbrassa
4.2.2016
Show all

Zimbran hakutoiminnallisuus – osa 2: hakuvalikko

Zimbran hakuvalikkoa voi käyttää hakemaan seuraavia tilisi tietoja:

sähköpostiviestit, yhteystiedot, tapahtumat, tehtävät ja tiedostot.

Sähköpostihaku

Hakuvalikon oletusvalinta menee aina sen välilehden mukaan, missä olet. Esimerkisi jos ole Sähköposti-välilehdelle, hakuvalikossa on oletuksena valittuna sähköposti. Voit vaihtaa hakuvalikon vaihtoehtoa koska tahansa valikon toisiin vaihtoehtoihin. Muista painaa Enteriä tai klikata suurennuslasia päästäkseni hakuvälilehteen. Kun sähköpostihaku on valituna (ja olet hakuvälilehdellä), voit valita kolmesta perusfilteristä, jotka ovat "has attachments" (viesti sisältää liitetiedostoja), "is flagged" (viesti on liputettu) ja "is unread" (lukematon viesti). Lisävalintojen avulla voit määritellä hakua vielä tarkemmaksi. Lisävalintoja ovat: "Received from" (viesti vastaanotettu henkilöltä), "Sent to" (lähetetty henkilölle), "Date sent" (lähetetty päivänä), "Attachments" (sisältää liitteitä), Size (viestin koko), Status (viestin tila), "Tag" (tunniste) ja "Folder" (viestikansio).

Kontaktihaku

Jos hakuvalikosta on valittuna yhteystiedot (Contacts) tai yleisen osoitekirjan yhteystiedot (Search Global Address List), voit tarkentaa hakuasi tunnisteen (Tag) ja kontaktikansion (Contact Folder) avulla.

Tapahtumahaku

Jos hakuvalikosta on valittuna kalenteritapahtumat (Appointments), voit tarkentaa hakuasi päivämäärän (Date), liitetiedoston (Attachments), tunnisteen (Tag) sekä kalenterin (Calendar) avulla.

Tehtävähaku

Jos hakuvalikosta on valittuna tehtävät (Tasks), voit tarkentaa hakuasi päivämäärän (Date), liitetiedoston (Attachments), tunnisteen (Tag) sekä tehtäväkansion (Task Folder) avulla.

Tiedostohaku

Jos hakuvalikosta on valittuna tiedostot (Files), voit tarkentaa hakuasi päivämäärän (Date), koon (Size), tunnisteen (Tag) sekä salkun (Briefcase) avulla.

Sisällytä hakuun jaetut kohteet

Jos hakuvalikosta on valittuna sisällytä jaetut tiedostot (Include Shaded Items), hakua laajennetaan käsittämään, omien tietojesi lisäksi, myös jaetut sähköpostilaatikot, kalenterit, jne.