Edustamamme ohjelmistot ovat osa-alueensa parhaimmistoa

Netorekin tarjoamat tuotteet

Netorekin ohjelmistotuotteet ratkaisevat ongelmiasi, joita voivat olla esimerkiksi ajanhallinnan, viestinnän ja yleisen tietohallinnon haasteet. Onnistuneiden asiakassuhteiden taustalle tarvitaan oikeanlainen ja kokonaisuutenaan edukas tuote, joka vastaa asiakkaan todelliseen tarpeeseen. Netorekin tarjoamat tuotteet sisältävät omien ohjelmistojemme lisäksi luotetuimpia vapaaseen lähdekoodiin perustuvia ohjelmistopalveluita. Edustamamme ohjelmistot ovat osa-alueensa parhaimmistoa.

Helppokäyttöinen ja tietoturvallinen sähköinen ajanvaraus

Vihta on suomalainen sähköinen ajanvarauksen itsepalvelu, jonka avulla asiakkaasi tilaavat palveluja eli varaavat ajan tiettyyn palveluun kotisivuiltasi.

Sähköinen Vihta-ajanvaraus on tarkoitettu kunnille ja yrityksille, jotka haluavat erottua muista ja palvella asiakkaitaan paremmin. Samalla organisaatio antaa modernin mielikuvan itsestään ulospäin.

Membook automatisoi yhdistystoiminnan rutiinit ja vapauttaa aikaa yhteisön tärkeimpään toimintaan

Membook on uuden ajan yhteisöpalvelu yhdistyksille. Jäsenrekisterin ylläpidon lisäksi se sisältää monia uusia digitalisaation suomia mahdolli- suuksia yhteisöjen toiminnan helpottamiseen. Membook on turvallinen suomalainen sovellus, joka on toteutettu pitkän IT- ja järjestökokemuksen tuomalla osaamisella. Autamme teitä muutoksessa!

Toimihenkilöille

Tiedota ja kommunikoi - tavoita ja aktivoi! Ylläpidä jäsenrekisteriä, luo tapahtumia ja hoida laskutuk- set. Kaikki yhdellä palvelulla!

Jäsenelle

Lue uutiset ja tiedotteet, ylläpidä omia tietojasi ja maksa jäsen- maksusi. Tsekkaa tapahtumat ja ilmoittaudu niihin. Kaikki yhdessä paikassa!
Edustamamme ohjelmistot ovat osa-alueensa parhaimmistoa

Edustamamme ohjelmistotuotteet

Netorek ja EnterpriseDB
PostgreSQL on ollut edelläkävijä ja maailman johtava avoimen lähdekoodin tietokantaratkaisu jo pitkän aikaa. Postgres Plus on ammattilaiskäyttöön kehitetty versio PostgreSQL:stä, sisältäen valmiiksi paketoituja toiminnallisuuksia ja ominaisuuksia, joita ei ole maksuttomassa versiossa. Lisäksi EnterpriseDB sisältää nykyaikaisen liiketoiminnan vaatimat tukipalvelut ja vasteajat aina 24-7-tasoon asti.
Edustamamme tuotteet ovat osa-alueensa parhaimmistoa

Edustamamme tuotteet

netorek-ibm-power-systems
Designed for the waitless world, IBM Power Systems offer servers built with open technologies and designed for mission-critical applications. The waitless world demands servers designed for big data that are optimized, secure, and adapt to changing business demands. Servers that deliver superior cloud economics with secure and open choices and incorporate innovation from a growing, open ecosystem that broadens application choice and enhances optimization.
netorek-lenovo
-