Ohjelmisto- ja rautaosaaminen on meillä hallussa

Netorek - since 1997


Vakavarainen ja vahva

Netorek on vakavarainen ja kannattava yritys Yrityksellä on AAA-luokitus ja se kuuluu Suomen vahvimpiin.

Kyky ratkaista ongelmia

Yrityksemme on ratkaissut asiakkaiden ongelmia vuodesta 1997.

Ammattitaito - Gurutiimi

Henkilöstömme on ammattitaitoista ja sitoutunutta yrityksen toimintaan sekä asiakkaiden auttamiseen. Gurutiimimme koostuu sertifioiduista osaajista!

Kokemus

Netorekilla on pitkäaikainen kokemuspohjainen osaaminen klusteroiduista ja vikasietoisista tietojärjestelmistä.

Vuodesta

1997

lähtien


Netorek on toimivan johdon perustama yritys.

Netorek-konserniin kuuluu

3

yritystä


Toimimme toimii puhtaasti tulorahoituksella.

Netorek työllistää

13

huippuosaajaa


Henkilöstömme on ammattitaitoista ja sitoutunutta yrityksen toimintaan sekä asiakkaiden auttamiseen.

Vuodessa kuluu noin

726

pannua kahvia


Rautaisen osaamisen lisäksi netorekilaisilla pitää olla myös kestävä vatsa.

Netorekin historia (1997-2015)

 • 2015Netorek nyt

  apple-touch-iconNetorekin ohjelmistotuotteet ratkaisevat ongelmiasi, joita voivat olla esimerkiksi ajanhallinnan, viestinnän ja yleisen tietohallinnon haasteet. Asiantuntijapalvelumme pitävät sisällään Red Hat -palvelut sekä Netorekin ohjelmisto- ja asiantuntijapalvelut.
 • 2013Varaani-partneri

  netorek-varaaniYhdistää pilven ja paikallisen verkkolevyn parhaat puolet tarjoten vähintään 10 kertaa enemmän tallennustilaa kuin pilvipalvelut. Tarjoaa yksityisen pilvipalvelun, jolla tiedostot pysyvät automaattisesti järjesteltynä ja varmuuskopioituna. Palvelu on käytettävissä eri laitteilla paikallisesti tai etäyhteydellä.
 • 2012IBM-partneri

  netorek-ibm-partnerNetorekin Gurutiimin tuoteportfolio laajeni yhteistyösopimuksen myötä. Netorek Oy:tä kiinnosti yhteistyö, koska IBM osallistuu Open Source -kehitykseen ja tukee sitä aktiivisesti. IBM:n tuotteet tukevat mainiosti Gurutiimin toimittamia projekteja. Rautapuolella kiinnostavia tuotteita asiakkaillemme ovat mm. Blade-palvelimet ja tallennusmahdollisuudet. Muista erottavana tekijänä Netorekin Gurutiimi pystyy tarjoamaan IBM:n rautavaihtoehtojen tueksi pitkän kokemuksensa Linux-järjestelmistä ja KVM-virtualisoinnista.
 • 2010Zimbra-partneri

  netorek-zimbraZimbra on avoin sähköposti- ja ryhmätyöratkaisu, joka on yhteensopiva eri käyttöjärjestelmien ja päätelaitteiden kanssa. Zimbra yhdistää tehokkaasti sähköpostin, jaetut kalenterit ja kontaktit innovatiivisella tavalla. Ratkaisulla on yli 50 miljoonaa käyttäjää, merkittävä osa tästä tulee julkiselta sektorilta. Erityisesti suomalaisten käyttäjien määrä on kovassa kasvussa.
 • 2010Arkeia-partneri

  netorek-arkeiaVerkkoympäristöihin soveltuvat turvalliset varmuuskopiointiratkaisut Arkeian verkkoympäristöihin soveltuvat turvalliset varmuuskopiointiratkaisut tukevat monia käyttöjärjestelmiä, verkkolaitteita, virtuaaliympäristöjä, ja lähes kaikkia yleisimpiä nauhalaitteita. Myös uudet pilviteknologiaan pohjautuvat ympäristöt ovat tuettuja.
 • 2010Red Hat Advanced Business Partner

  Red Hat Advanced Business Partner Toukokuussa 2010 Netorek nousi Red Hat Advanced Business Partner –tasolle, mikä on poikkeuksellista Suomessa. Tarjoamme kokonaisratkaisuja palvelimien ja työasemien virtualisointiin. Netorek halusi ottaa askeleen eteenpäin sertifioimalla Linux-osaamisensa ja liittymällä Red Hat -partneriohjelmaan. Red Hat on yhdysvaltalainen pörssiyhtiö ja maailman luotettavin Linux- ja Open Source -teknologioiden tuottaja. Red Hat:n taival on alkanut Red Hat Linux -nimisen jakeluversion kehittämisestä ja tällä hetkellä sen portfoliossa on kymmeniä eri tuotteita. Red Hat Linux erottuu muista jakeluversioista sillä, että yritykseltä on saatavilla kattavat tukipalvelut ja eri laitevalmistajien tuki.
 • 2009Vihta-ajanvaraus

  vihta-logo-netorekVihta-ajanvaraus on selainpohjainen ajanvarauspalvelu, joka tarjoaa asiakkaille kanavan palveluaikojen varaamiseen palveluntarjoajan kotisivuilla 24/7 ilman jonotusta. Samalla korvataan kallis henkilötyö sähköisellä itsepalvelulla, perustetaan tiedotuskanava ja seurataan varaustilannetta reaaliaikaisesti. Vihta-ajanvaraus soveltuu mm. terveydenhuoltoon, koulumaailmaan, hieronta- ja kampaamoalalle sekä kuntasektorille. Automaattiset sähköposti- ja tekstiviestimuistutukset pitävät huolen siitä, että asiakas ei unohda varattua ajankohtaa.
 • 2001 - 2005Ensimmäiset omat ohjelmistotuotteet

  Netorek julkaisee ensimmäiset ohjelmistotuotteensa: salattua yhteyttä käyttävä kuvansiirtopalvelu (myNetran), ryhmäkalenteri mobiilisynkronoinnilla (Netorek Calendar Server), www-sivujen julkaisujärjestelmä (Netorek Webmanager).
 • 1999Konsultointi alkaa

  Netorek aloittaa Linux-, Unix- ja Java-konsultointipalvelut. Asiakkaina mm. Dna, Tieto, Puolustusvoimat, IBM, Finnet.
 • 1997Netorek perustetaan