Netorek uutena IBM-partnerina tarjoaa IBM Storwize -ratkaisua tiedonhallintaan

Disks and HP CCISS p2v Migrating
15.11.2012
Kokeneet Linux-osaajat kohtasivat CeBIT-messuilla
15.3.2013
Show all

Netorek uutena IBM-partnerina tarjoaa IBM Storwize -ratkaisua tiedonhallintaan

Netorekin Gurutiimin tuoteportfolio laajeni yhteistyösopimuksen myötä. Netorek Oy:tä kiinnosti yhteistyö, koska IBM osallistuu Open Source -kehitykseen ja tukee sitä aktiivisesti. IBM:n tuotteet tukevat mainiosti Gurutiimin toimittamia projekteja. Rautapuolella kiinnostavia tuotteita asiakkaillemme ovat mm. Blade-palvelimet ja tallennusmahdollisuudet. Muista erottavana tekijänä Netorekin Gurutiimi pystyy tarjoamaan IBM:n rautavaihtoehtojen tueksi pitkän kokemuksensa Linux-järjestelmistä ja KVM-virtualisoinnista.

Yhä paremman palvelutason saavuttaminen PK-yrityksillekin on mahdollista esim. IBM:n Storwize V7000 -tuotteella. IBM Storwize V7000 sisältää monia IBM:n kehittämiä taustaohjelmistoja, kuten virtualisointiohjelmisto SVC:n, joka virtualisoi käytännössä minkä levyjärjestelmän tahansa ja mahdollistaa levyjärjestelmän joustavan kasvattamisen.

IBM Storwize V7000 - Netorek ja IBM

Miksi IBM Storwize V7000?

IBM Storwize V7000 nostaa keskitason levytallennusjärjestelmät järeämmälle enterprise-tasolle. Se yksinkertaistaa tiedonhallintaa, varmistaa tiedon tallentumisen ja tehostaa levytilan hyödyntämistä. Graafinen käyttöliittymä, valmiiksi optimoidut esiasetusvaihtoehdot, kattava määrä erilaisia vakio-ominaisuuksia sekä runsas valikoima yritystarpeen mukaan hankittuja lisäominaisuuksia lisäävät järjestelmän helppokäyttöisyyttä.

Virtualisoinnilla saavutetaan joustavampi ympäristö vaivatta

IBM Storwize V7000 on odotettu kokonaisvaltainen ja kustannustehokas ratkaisu kaikille. Järjestelmä muokkaantuu yrityksen kuin yrityksen kasvu- ja tiedonhallintatarpeiden mukaan eikä uusia tuotteita ole heti tarpeen hankkia. Järjestelmään saadaan laajennuksilla kiinni satoja levyjä eikä sen käyttöönotto edellytä olemassa olevia kuituverkkoliitäntöjä. Asennus on nopeaa ja helppoa.

Katso video graafisesta hallintakäyttöliittymästä

Viitteet: