Ohjesivuston käyttö Zimbrassa
16.8.2016
Zimbran inboxin hallinta
22.3.2017
Ohjesivuston käyttö Zimbrassa
16.8.2016
Zimbran inboxin hallinta
22.3.2017
Show all

Zimbran käyttöliittymävaihtoehdot

Normaalisti, kun kirjaudut Zimbraan, näet oletuskäyttöliittymän, joka tarjoaa kaikki toiminnallisuudet (eng. advanced). Joskus on kuitenkin, varsinkin hitaalla nettiyhteydellä, tarpeellista vaihtaa Zimbran käyttöliittymä standardi-vaihtoehtoon.

Voit vaihtaa HTML-käyttöliittymään seuraavasti: Valitse kirjautumisikkunan alasvetovalikon Default:n tilalle HTML ja kirjaudu normaalisti TAI Kirjaudu sisään ja klikkaan oman nimesi oikealla puolella olevaa pientä kolmiota ja valitse tämän jälkeen HTML Client. Zimbra lataa tämän jälkeen automaattisesti HTML-käyttöliittymän.
Standardiliittymä on HTML-pohjainen ja toimii siksi nopeammin myös hitaammalla nettiyhteydellä kuin vakiona käytössä oleva edistynyt versio (advanced). Huomaa, että HTML-käyttöliittymä näyttää hieman erilaiselta ja siinä ei ole ihan niin paljon ominaisuuksia kuin advanced-liittymässä.

Kirjautumisikkunassa on kaiken kaikkiaan seuraavia käyttöliittymävaihtoehtoja: Default, Advanced (Ajax), Standard (HTML), Touch (kosketusnäyttöliittymä) sekä Mobile (mobiiliversio käyttöliittymästä). Takaisin kehittyneen käyttöliittymäversion saat klikkaamalla Preferences-välilehteä ja valitsemalla AJAX-vaihtoehdon TAI kirjautumalla seuraavan kerran normaalisti valiten Default-käyttöliittymän kirjautumisikkunasta.