Kokeneet Linux-osaajat kohtasivat CeBIT-messuilla
15.3.2013
IBM Storwize V5000 täydentää Storwize-perhettä
10.10.2013
Show all

Case: Profit Software hyödyntää Redhatin virtualisointia kehitysympäristössään

Redhat julkaisi uuden esimerkin yrityksen virtualisointiympäristön käytännön toteutuksesta. Gurutiimi toimitti projektin Profit Software Oy:lle, joka on markkinajohtaja vakuutusjärjestelmäratkaisuissa Suomessa ja Baltiassa. Profit Software Oy:lla on pitkä asiantuntemus vakuutusalalta ja yritys tarjoaa vakuutusyhtiöille, pankeille ja rahoitusyhtiöille web-pohjaisen ohjelmistovalikoiman henki- ja eläkevakuutusten sekä pitkäaikaissäästämissopimusten kehittämiseen ja hoitamiseen.

Ohjelmistokehittäjien kehitysympäristöt ovat monessa yrityksessä kirjavia ja testaaminen monimutkaista. Korkean laadun näkökulmasta on välttämätöntä yhtenäistää kehitys- ja testausympäristöjä. Esimerkin yritys halusi mahdollistaa kaikkien kehittäjien toiminnan samassa ympäristössä. Yksi suurimmista haasteista oli erilliset kehitysympäristöt, jotka aiheuttivat tyhjäkäyntiä monella osa-alueella: työaika, resurssit, ympäristön ylläpito ja hankalat etäyhteydet järjestelmiin.

Yritys käytti aikaisemmin VMwarea palvelinvirtualisointiin, mutta uuden luotettavan järjestelmän piti tukea sekä työpöytä- että palvelinvirtualisointia.

“Red Hat Enterprise Virtualization paransi tehokkuuttamme ja vaikuttaa positiivisesti yrityksen liikevaihtoon. Kehitysympäristön pystytykseen kuluva aika pienentyi merkittävästi yhdestä päivästä yhteen tuntiin, minkä ansiosta kehittäjämme ovat tuotteliaampia ja tehokkaampia. Lisäksi kehitystyökalujen päivittäminen käy nopeammin.”

Redhatin virtualisointi mahdollistaa yrityksen keskittymisen ydinosaamiseensa. Aikaa jää yrityksen menestyksen kannalta tärkeimpään eli innovointiin.

Lue lisää Redhatin julkaisemasta esimerkistä (englanniksi).